Mer än ett jobb

Varmt välkommen till Norrköpings kommun och våra jobbsidor. Norrköpings kommun är en stor arbetsgivare med många olika verksamheter, intressanta jobb och spännande utvecklingsmöjligheter. Här arbetar ungefär 11 000 medarbetare som varje dag skapar en bättre vardag för Norrköpingsborna.

Som chef och medarbetare i Norrköpings kommun har du mer än ett jobb. Vi vill att du ska känna dig stolt över att du har ett jobb som är meningsfullt. Du som arbetar här ska känna uppskattning för ditt arbete - tillsammans når vi resultat. Vi ger oss själva chansen att tänka om, lära nytt och bli bättre, både som människor och som organisation. Vi trivs med gemenskapen, inspireras av framtidstron och känner trygghet i vår vardag.

Här får du möjlighet att utvecklas hos en trygg arbetsgivare med bra arbetsvillkor, förmåner och gott ledarskap, liksom möjlighet att göra intern karriär och lära dig nya saker. Utöver det faktum att du varje dag får jobba i Norrköping som är en av de mest spännande platserna just nu. Staden som vibrerar av expansionskraft, kultur, kreativitet, kunskap och upplevelser.

Allt det här gör Norrköpings kommun till en dynamisk och utvecklande arbetsplats för dig som vill ha något mer än ett jobb.