Jobba som pedagog i Norrköpings kommun

Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. En skola som erbjuder bredd, valfrihet och kontinuitet för alla åldrar. En skola som vill göra skillnad och skapa möjligheter. En skola som Norrköpings Skola, kort och gott.

Vill du bli en av oss?

Vi behöver rekrytera många nya medarbetare framöver till alla våra verksamheter. Här kan du läsa om vad våra medarbetare tycker om sina arbeten samt vad det innebär att arbeta hos oss.

Vårt erbjudande till dig som pedagog

Som pedagog i Norrköpings kommun får du ta del av kommunens olika förmåner som till exempel föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, försäkringar med mera. Det finns också möjligheter som är unika för dig som jobbar i Norrköpings förskolor och skolor. Här kan du läsa mer om vilka dessa är och vad de innebär för dig.

Våra styrdokument

Uppdragsplan för utbildningskontoretPDF (pdf, 973.2 kB)

Verksamhetsidé för
Norrköpings förskolor

Förskolorna i Norrköping arbetar utifrån en gemensam verksamhetsidé, som är ett verktyg för att uppfylla förskolans uppdrag. Verksamhetsidén knyter an till övergripande mål och styrdokument som till exempel utbildningskontorets uppdragsplan. Här har vi formulerat sex ställningstaganden som pekar på dit vi ska och den utveckling vi ska åstadkomma. I filmen nedan berättar förskolechefer och verksamhetschefer om verksamhetsidén. Här kan du också ta del av materialet.

Verksamhetsidé för Norrköpings förskolorPDF (pdf, 11.9 MB)

Lediga tjänster