Jobba som vikarie i Norrköpings kommun

Här kan du anmäla ditt intresse som timvikarie i Norrköpings kommun. Det är en intresseanmälan och ingen garanti att vi har ett timvikariat som passar just dig.

 

Hur fungerar det?

Som vikarie anmäler du ditt intresse via en av länkarna nedan. Som timvikarie ska du ha möjlighet att komma med kort varsel, vikariera från några timmar till längre tid. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag.

Efter det att vi har mottagit din intresseanmälan/ansökan så kallas du på intervju. Vi kontrollerar dina referenser samt dina betyg, intyg och utdrag ur polisens belastningsregister (beställ utdrag).

Om allt går bra registreras du i vårt bokningssystem för timvikarier. När ett vikariebehov uppstår bokas du direkt genom systemet.


Nedan finner du länkar till våra bokningssystem med information om vad som gäller för respektive verksamhet:

Vikariebank för Skola och barnomsorg


Vikariebank för kostenheten

Vikariebank för flyktingmottagning

Intresseanmälan till timvikariat inom vård och omsorg

Just nu har vi ingen möjlighet att ta emot din intresseanmälan om att jobba som timvikarie inom vård och omsorg med anledning av beslut om restriktivitet när det gäller att ta in vikarier. Däremot har du möjlighet att söka semestervikariat under perioden juni-augusti. Aktuell annons hittar du under Lediga jobb. Så håll utkik!

Kontakt vid frågor om bemanning inom vård och omsorg


Bemanningsenheten VPF

Telefon: 011-15 77 57

Skicka e-post

Bemanningsenheten Äldreomsorg

Telefon: 011-15 77 93

Skicka e-post