Verksamhetsmark

Norrköpings kommun erbjuder utmärkta lägen för dig som söker etableringsklar mark.

I Norrköping är det lätt att etablera, driva och utveckla företag. Vårt unika läge gör oss till ett av Sveriges bästa logistiknav och vi har ett näringsliv fullt av verksamheter och människor som inspirerar varandra.

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt plats för ditt företag. Nya lägen bildas och detaljplaneras i takt med att staden och regionen förändras. Möjligheten att köpa eller arrendera mark för alla typer av verksamheter finns på flera platser i kommunen. Både centralt, där vi vill förtäta och utveckla stadsmiljön, i etablerade områden och i helt nya stadsdelar med attraktiva boendemiljöer.

Ansvarig för kommunens verksamhetsmark är avdelningen mark- och exploatering i samverkan med näringslivsavdelningen.

Så går det till att hyra eller köpa mark

Den här foldern är ett hjälpmedel för att beskriva hur Norrköpings kommuns process ser ut för dig som vill köpa mark i syfte att driva verksamhet.

Information för dig som söker mark till din verksamhet Pdf, 858.9 kB. (Pdf, 858.9 kB)

Intresseanmälan för dig som vill köpa verksamhetsmark - till e-tjänsten

Områden med försäljningsklar mark

För frågor om planerande och kommande områden, kontakta Näringslivsavdelningen

Område till salu via Östgöta Fastighetsmäklare, Navestadsgatan tomt nr 2, mer information via länken

Vi arbetar aktivt med att utveckla och ta fram verksamhetsmark i kommunen anpassade till olika typer av näringar. Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Kontakt
Näringslivsavdelningen

Strykbrädan
Laxholmstorg 3
601 81 Norrköping

Dukat bord

Behöver du hjälp med flera myndighetsärenden, som till exempel brandtillsyn, bygglov, markupplåtelse, miljö- och hälsoskydd eller serveringstillstånd? Norrköpings kommun kan erbjuda dig ett "dukat bord" där du får träffa fler handläggare vid samma tillfälle. Boka din tid genom att skicka e-post.

Vill du bygga bostäder?