Kulturnatten+

Nu mer än någonsin behöver vi kultur i Norrköping! Samtidigt måste vi minimera smittspridning av coronaviruset. Därför kommer Kulturnatten att förlängas till en hel vecka, från den 21 september till den 27 september. Vi kallar den Kulturnatten+.
Det kommer att bli en vecka full av kultur, både i hjärtat av Norrköping och utanför city. Arrangörer uppmanas att tänka nytt, tänka digitalt och förlägga sina aktiviteter utomhus i möjligaste mån. I år välkomnas även evenemang som sker utanför city för att sprida evenemangen inte bara i tid utan även geografiskt.

Om en arrangör genomför ett fysiskt evenemang är det arrangörens ansvar att se till att det är max 50 personer. Kultur- och fritidskontorets evenemangskoordinatorer kommer att föra en tät dialog med varje arrangör för att säkerställa en trygg och säker Kulturnatten+.

Det är hela Norrköping som gör Kulturnatten+! Alla som jobbar med Kulturnatten+ och som besöker den behöver ta hänsyn till gällande restriktioner. Tillsammans tar vi hand om varandra och skapar en fantastisk och oförglömlig Kulturnatten+!

Kultur- och fritidskontoret följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och om de nuvarande rekommendationerna ändras kommer givetvis en anpassning att ske.

Du kan se hela programmet och följa vad som händer på Kulturnattens webbsida.

Du kan även följa Kulturnatten på facebook.

Följ Kulturnatten på Facebook

Kontakt
Kultur- och fritidskontoret

Alla besök undanbedes just nu på grund av smittorisk. Vänligen ring oss eller e-posta.
Wilhelm Wibergs gata 174
601 81 Norrköping Norrköping

Telefontider:
Måndag-torsdag klockan 9-12 och 13-16, fredag klockan 10-12 och 13-15.