Kulturnatten

Det blir en annorlunda kulturnatt i Norrköping även i år, 2021. Fokus ligger på att det ska vara tryggt och säkert utifrån smittrisk. I år blir Kulturnatten+ tre dagar, från fredagen den 24 september till söndagen den 26 september.

Vi behöver kultur mer än någonsin och vi behöver stötta kulturlivet i Norrköping. Det är vårt fokus. Samtidigt måste vi minimera smittspridning. Därför kommer Kulturnatten att förlängas till tre dagar, från den 24 september till den 26 september. Som förra året kallar vi den Kulturnatten+.

Vi ser framemot tre dagar fyllda med kultur, både i hjärtat av Norrköping och utanför city. Utgångspunkten är att genomföra Kulturnatten+ på ett säkert och tryggt sätt för att minimera smittspridning. Kultur- och fritidskontoret följer noga regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kultur- och fritidskontorets evenemangskoordinatorer kommer att föra en tät dialog med varje arrangör för att säkerställa en trygg och säker Kulturnatten+.

Det är hela Norrköping som gör Kulturnatten+! Alla som jobbar med Kulturnatten+ och som besöker den behöver ta hänsyn till gällande restriktioner. Tillsammans tar vi hand om varandra och skapar en fantastisk och oförglömlig Kulturnatten+!

Du kan se hela programmet och följa vad som händer på Kulturnattens webbsida.

Du kan även följa Kulturnatten på facebook.

Följ Kulturnatten på Facebook

Kontakt
Kultur- och fritidskontoret

Alla besök undanbedes just nu på grund av smittorisk. Vänligen ring oss eller e-posta.
Wilhelm Wibergs gata 174
601 81 Norrköping Norrköping