Nystart för frukostmötet God morgon Norrköping

Näringslivsdirektör Joakim Ljungqvist inledde och hälsade välkomna. FOTO: Norrköpings kommun

Publicerad

På fredagsmorgonen var det dags för nystart av frukostmötet God morgon Norrköping, arrangerat av näringslivsavdelningen. Drygt 100 personer deltog och lyssnade till bland annat näringslivsdirektör Joakim Ljungqvist och Olle Tholén från Crazy Pictures.

Frukostmötet God morgon Norrköping har arrangerats under flera år av näringslivsavdelningen. Från början höll man till på Coffice i Strykbrädan, under pandemin sändes mötet digitalt och nu var deltagarna inbjudna till Hemerycksalen på Louis De Geer Konsert & Kongress.

Syftet med frukostmötet är att bidra till dialogen mellan kommunen och näringslivet men också att sprida information och inspiration företagare emellan.

Under fredagens möte fick åhörarna ta del av Crazy Pictures, genom Olle Tholén, resa som företagare, deras lärdomar och erfarenheter och självklart om senaste filmen UFO Sweden.

Flera företagsfrämjande organisationer: Almi, LEAD, Norrköpings Science park, Nyföretagarcentrum, Coompanion och Östsvenska handelskammaren presenterades och fick möjligheten att berätta om hur de kan hjälpa till och bidra.

Norrköpings näringslivsråd, med representanter från 13 branscher, informerade om initiativet Handslaget- tre åtgärder för ett förbättrat företagsklimat men också om rådets roll och uppgift.

Här kan du läsa mer om Handslaget

 

Frukostmötet planeras att återkomma en fredag i månaden.

Vill du också delta på God morgon Norrköping? Maila till naringsliv@norrkoping.se och anmäl ditt intresse.

Olle Tholén, Crazy Pictures, berättade om deras företagarresa och senaste filmen UFO Sweden. FOTO: Norrköpings kommun