Elever ordnar modevisning i gallerians rulltrappa

Publicerad

På onsdag 5 april ordnar elever från Kungsgårdsgymnasiet anordnar modevisning i Linden köpcentrum.

– Det är ett projekt där elever från tre olika program har samarbetat. De har lagt ned mycket jobb och det kommer att bli häftigt med modevisningen som går genom rulltrappan, säger Caroline Regn, yrkeslärare på Kungsgårdsgymnasiet.

När: onsdag 5 april klockan 17.30
Var: Linden köpcentrum

Bakom modevisningen står frisörer och stylister på hantverksprogrammet. I gallerian kommer det också att finnas olika aktiviteter som allmänheten kan ta del av, bland annat tävlingar och ansiktsmålning som handelselever ordnar med. De står också för marknadsföringen av hela evenemanget. Serveringsprogrammet finns också representerade, de ordnar en VIP-hörna där inbjudna gäster serveras snittar och bubbel.

Kontakt

Caroline Regn
Yrkeslärare Kungsgårdsgymnasiet
Telefon: 073-622 30 79