Jubilarer hyllas vid traditionsenlig S:t Olofsfest

Publicerad

S:t Olofsfesten är ett tillfälle för arbetsgivaren att visa uppskattning och tacka medarbetare och förtroendevalda som gjort skillnad för Norrköpings kommun och dess invånare i 25 respektive 20 års tid.

Årets S:t Olofsfest går av stapeln lördagen den 13 maj på Louis De Geer Konsert & Kongress. Ceremonin i De Geerhallen startar klockan 17:00.

Det är fantastiskt fint att vi har de här traditionsenliga festerna med utdelning av S:t Olofsmedaljen till medarbetare som varit anställda i 25 år och till förtroendevalda med 20 år av politiska uppdrag i Norrköpings kommun. Vi får möjlighet att visa vår tacksamhet genom att bjuda på en högtidlig fest, där var och en av jubilarerna ska känna att de är viktiga och uppskattade för det arbete som lagts ner för våra kommuninvånares bästa i så många år. Det är något som vi är väldigt stolta över, säger Sophia Jarl (M), kommunstyrelsens ordförande.

I år är det 104 jubilarer som kommer att närvara vid lördagens ceremoni och få sin utmärkelse. Jubilarerna får själva välja om de ska få medalj, armbandsur, hängsmycke, manschettknappar eller konstverk.

Efter den högtidliga medaljceremonin följer en festlig middag för att fira alla jubilarer. Därefter spelas musik i foajén och det finns möjlighet att dansa för den som vill.

Alla jubilarer hälsas varmt välkomna till en oförglömlig kväll!

Kontakt
Lena Dahlberg Liljenström
Kommunalrådssekreterare
Mobil: 072-597 40 76
E-post: stolofsmedaljen@norrkoping.se