Stort grattis till SM-guldet Norrköping Dolphins!

Publicerad

Norrköpings kommun vill gratulera hela föreningen Norrköping Dolphins till det fantastiska SM-guldet.

  • – Världsklass av Dolphins, återigen visar vi vilken fantastisk idrottsstad Norrköping är. Jag gratulerar hela föreningen till SM-guldet som visar hur breddidrott leder fram till det topplag som nu återigen vunnit SM-guld. Jag hoppas alla som på olika sätt bidragit till denna framgång njuter av detta och sedan ser jag fram mot att Norrköpings kommun visar ytterligare uppskattning i samband med nästa guldmiddag, säger Sophia Jarl (M) kommunstyrelsens ordförande.

  • Norrköpings kommun var på plats i Stadium Arena och hejade fram laget till segern. Det är tredje året i rad som de blir svenska mästare. Stort grattis, säger vi igen från Norrköpings kommun!