Karl Öhlander blir ny biträdande kommundirektör

Publicerad

Bild: Karl Öhlander Foto: Upplands-Bro kommun

Nu är det klart att Karl Öhlander blir ny biträdande kommundirektör för Norrköpings kommun.

Karl Öhlander välkomnas som ny biträdande kommundirektör för Norrköpings kommun. Han kommer närmast från Valdemarsviks kommun där han idag är kommundirektör. Karl arbetade tidigare som utvecklingschef i Upplands-Bros kommun samt som administrativ chef och ekonomichef inom stadsdelen Rinkeby i Stockholms stad.

–Jag ser fram emot att komma till Norrköpings kommun. Det är ett spännande uppdrag där jag får möjlighet att bidra med min erfarenhet inom både viktiga utvecklingsfrågor och att stödja kommundirektören i sitt uppdrag att driva den offentliga organisationen framåt. För mig handlar det om att göra en positiv skillnad, jag kan knappt vänta med att få börja arbeta tillsammans med det fantastiska teamet i Norrköping, säger Karl Öhlander.

Kommundirektör Anna Selander hälsar Karl välkommen till Norrköping och till kommundirektörens ledningsgrupp.

–Det gläder mig att få hälsa Karl Öhlander välkommen till Norrköping. Med sin gedigna erfarenhet och breda kompetens inom kommunal organisation så blir Karl en värdefull tillgång för mig och Norrköpings kommun. Jag ser fram emot ett tätt samarbete ihop med honom i arbetet med den övergripande styrningen och att få ta del av Karls kunskaper när det gäller att leda, utveckla och effektivisera vår organisation och skapa framgångar för Norrköping, säger Anna Selander, kommundirektör.

Karl Öhlander tillträder tjänsten under hösten.