Yvonne Thilander slutar som socialdirektör

Publicerad

Socialdirektör Yvonne Thilander lämnar sitt uppdrag i Norrköpings kommun för att bli ny socialdirektör i Linköpings kommun.

Yvonne har arbetat sedan år 1990 i Norrköpings kommun och tillträdde 2015 tjänsten som socialdirektör. Nu går hon vidare till ett nytt uppdrag som socialdirektör i grannkommunen med uppdrag att forma en ny förvaltning inom Linköpings kommun.

– Jag vill tacka Norrköpings kommun för alla dessa år och känner mig känslomässigt berörd av att lämna kommunen. Jag har fått lära mig väldigt mycket under min tid här och fått möjlighet att arbeta tillsammans med fantastiska medarbetare. Det är med stolthet som jag ser på den socialtjänst som Norrköping erbjuder idag, säger Yvonne Thilander.

Kommundirektör Anna Selander tackar Yvonne för hennes tid i Norrköpings kommun och önskar henne lycka till med sitt nya uppdrag.

– Jag tackar Yvonne för lång och trogen tjänst i Norrköpings kommun och för det viktiga arbete hon gjort med att skapa det socialkontor vi har idag. Yvonne har tillsammans med duktiga och kompetenta medarbetare inom socialkontoret bidragit till ett långsiktigt och hållbart perspektiv samt utvecklat nya arbetssätt för verksamheten. Jag önskar Yvonne all lycka till med det nya uppdraget i Linköping, säger Anna Selander, kommundirektör i Norrköping.

Yvonne Thilander tillträder sin nya tjänst under senhösten.
En rekrytering av ny socialdirektör kommer att påbörjas direkt efter semestern.