Nu är det dags att nominera företag till Tech Award

Publicerad

Norrköping Science Park lanserar nu Norrköping Tech Award för att uppmärksamma teknikprestationer som gör skillnad. Priset är en hyllning till organisationer med lösningar som visar på nyttan och möjligheterna med tech.

Genom att dela företagens berättelser ska initiativet inspirera och synliggöra teknikprestationer i Norrköping. Norrköping Tech Award är ett samarbete mellan Norrköping Science Park och ledande Norrköpingsteknikföretagen Stadium, Holmen, HiQ, Voyado, Optiplan, Interspectral och Gaia.

– Vi har otroligt engagerade företag i vår stad som vill lyfta fram Norrköping som den teknikstad vi faktiskt är, och samtidigt inspirera till ännu mer kreativitet och nytänkande, säger Jonas Nilson, vd för Norrköping Science Park.

Norrköping Tech Award välkomnar ansökningar från företag och organisationer i alla storlekar och stadier, oavsett verksamhetsområde. För att delta ska de ha sin bas i Norrköping och en stark teknisk komponent i sin lösning, med en positiv inverkan på samhället.

Målet är att initiativet över tid ska bidra till att profilera Norrköping som en attraktiv miljö för teknisk talang samt inspirera andra att driva egna innovationer och inte minst vara stolta över att bo och verka i Norrköping.

Nomineringsprocessen för Norrköping Tech Award är öppen till och med 13 oktober.

Mer information om ansökningskriterier och nomineringsförfarande finns här