Har du den perfekta julgranen?

Publicerad

Varje år dekoreras Norrköpings kommun med julgranar. Men att hitta bra granar i skogen kan ta mycket tid. Därför undrar vi om du har tips om en bra gran? Kanske har du en riktigt praktfull gran stående på din mark`?

Vintern närmar sig och planeringen för årets juldekorationer p¨ågår för fullt. Vi har tyvärr svårt att få tag på julgranar till våra torg och parker. Vi är ute och letar granar men det tar mycket tid att leta i våra skogar. Vi hoppas därför på din hjälp!

Det finns många stora fina granar på tomter runt om i kommunen. Har du kanske en av dem? Vi är på jakt efter granar som är 10 meter eller större. Har du en sådan gran som du tror skulle passa som julgran? Hör i så fall av det till oss!

Ring Johan Lewander, på 011-151665 eller skicka e-post till johan.lewander@norrkoping.se.