Kanalmagasinet i Mem blir årets
Göta kanalföretag

Publicerad

För femtonde året i rad delas priset Årets Göta kanalföretag ut och för andra gången går utmärkelsen till ett företag i Norrköpings kommun. Utmärkelsen går i år till Kanalmagasinet i Mem.

Rött trähus, grusgång, blå himmel, gul dörr, många cyklar parkerade längs väggen.

Kanalmagasinet i Mem.

Motiveringen för utmärkelsen

I en tuff omvärld vågar årets vinnare vara innovativa, testa nytt och hitta nyakoncept för verksamheten. De är driftiga, engagerade och inspirerande i sitt sättatt vilja utveckla både sin egen verksamhet och hela besöksmålet tillsammans med andra.De bidrar aktivt till innehållet på gotakanal.se och har egna kanaler som väl representerar destinationen. Dessutom är de engagerade medlemmar och goda förebilder i företagsnätverket Officiell Partner Göta kanal.

Senast utmärkelsen gick till en verksamhet i Norrköpings kommun var år 2012 och Kapten Bille’s i Norsholm.

Nöjda vinnare

–Vi försöker hela tiden att utveckla vår verksamhet med roliga upplägg året runt. Oavsett om du besöker oss en sommarkväll i juli, äter ditt julbord hos oss eller rent av firar din bröllopsfest här i Mem. Att vara en del av Göta kanal och företagsnätverket längs kanalen betyder mycket för vår verksamhet. Och att dessutom bli årets Göta kanalföretag känns inspirerande, säger Emmy Andersson och Hjalmar Olofsson som driver Kanalmagasinet i Mem.

Här kan du läsa hela pressmeddelandet från Göta Kanalbolaget.