Bli en del av Creative Pop-Up Norrköping i jul

Publicerad

Mellan den 8 och 22 december välkomnas kulturella och kreativa verksamheter att ta plats i julhandeln i Mirum Galleria.

Bakgrund

Det nya konceptet Creative Pop-Up handlar om att ge kulturella och kreativa verksamheter plats, marknadsföring och kontaktytor veckorna före jul. Konceptet stöttas av regionen och nu har du som bedriver en kulturell eller kreativ verksamhet chansen att visa upp verksamhetens utbud som ett inslag i julhandeln i Mirum Galleria.

Creative Pop-Up är ett koncept som utvecklats inom Norrköping Handel med stöd av Region Östergötland och Norrköpings kommun. Förhoppningen är att konceptet ska bidra till en återkommande samverkan mellan den lokala handeln, regionala kulturskapare och kreativa entreprenörer.

Anmälan

Är du intresserad av att visa upp din verksamhet under Creative Pop-Up? Skicka in din intresseanmälan senast torsdag den 23 november via länken nedan.

Intresseanmälan till Creative Pop-Up

I anmälan lämnar du information om när du har möjlighet att medverka, övriga behov vid utförandet (till exempel vid en utställning) samt om du vill arrangera ett event på scenen eller liknande.

Antalet platser är begränsade, vid ett stort antal anmälningar behöver Norrköping handel därmed prioritera vilka som får avtal denna gång. Förhoppningen är att Creative Pop-Up ska bli ett återkommande koncept i Norrköping.

Kontakt

Sandra Wall (Näringslivsavdelningen, Norrköpings kommun)
Telefon: 011-15 16 27
E-post: sandra.wall@norrkoping.se

Hedvig Ernrup-Sundquist (Kultur och fritid, Norrköpings kommun)
Telefon: 011-15 50 61
E-post: hedvig.ernrup-sundquist@norrkoping.se