1 000 sommarjobb inom vård och omsorg

Publicerad
Sommarjobbare inom vård och omsorg

Sommaren 2024 finns det över 1 000 sommarjobb att söka.

Är du en ansvarstagande person som gillar att jobba med människor? Då har vi ett sommarjobb för dig! Under sommaren 2024 erbjuder Norrköpings kommun över 1 000 meningsfulla sommarjobb inom vård och omsorg där du får möjlighet att verkligen göra skillnad.

Hur är det att sommarjobba inom vård och omsorg?

Det finns många olika arbetsuppgifter inom vård och omsorg och personerna som behöver stöd och omsorg är i alla åldrar. Du ger dem stöd och service för att underlätta deras vardag och göra den meningsfull. Alla personer är olika och behöver olika mycket stöd och omsorg. Du kan jobba inom tre olika verksamhetsområden.

  • Äldreboende (särskilt boende)
  • Verksamheter för personer med funktionsnedsättning
  • Hemtjänst (ordinärt boende)

Så söker du sommarjobb

Du söker sommarjobb hos oss genom att genom att fylla i ansökan som du hittar i platsannonsen. I ansökan får du svara på korta frågor om dig själv och sedan finns möjligheten att fylla i information om din utbildning och eventuell erfarenhet. Se till att du har ett uppdaterat CV där dina tidigare erfarenheter, längd och plats tydligt framgår.

Vad krävs för att sommarjobba inom vård och omsorg?

För att sommarjobba inom vård och omsorg krävs det att du har fyllt 18 innan ditt första arbetspass. Det krävs att du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift, eftersom kommunikation och dokumentation är en viktig del av arbetet. För att arbeta i våra verksamheter för personer med funktionsnedsättning behöver du ett giltigt belastningsregisterutdrag.

Känner du någon som borde söka sommarjobb inom vård och omsorg?
Tipsa om annonsen!

Här finns platsannonsen – sista ansökningsdag är den 29 februari!

Se filmer och läs mer på norrkoping.se/1000sommarjobb