Fina prestationer hyllas med guldmiddag i Stadshuset

Stadshuset
Publicerad

Onsdag den 7 februari bjuder Norrköpings kommun stadens alla idrottsmedaljörer i nationella och internationella mästerskapstävlingar på guldmiddag i Stadshuset. Även kulturutövare och andra som presterat något utöver det vanliga under 2023 är inbjudna.

Norrköpings kommun har sedan 1998, uppmärksammat och uppvaktat personer i kommunen som utfört storstilade prestationer. Kommunen vill belöna dem för deras insatser, men också för deras betydelse för Norrköping.

Till guldmiddagen kommer representanter för Dolphins båda guldlag och dansare med SM-guld från både Danscenter och Dansakademien. Dessutom firas SM-medaljer i isdans och ridsport för islandshäst samt en EM-medalj i OCR hinderbana. Näringsliv och kultur representeras av Let´s paint Måleri & Design, Beauty lounge och Kojan Film. Från kulturområdet uppvaktas 2023 års kulturstipendiat Lotta Källström.

Värd för middagen är kommunfullmäktiges ordförande Anna Sotkasiira Wik (M).