Äntligen påsklov!

Snart är det dags för påsklov. Mellan måndagen den 1 april och fredagen den 5 april händer det många roliga aktiviteter i Norrköping.

Publicerad

Flicka utklädd till påskkärring. Foto: Mostphotos.

Foto: Mostphotos

Någonting för alla

Påsklovet bjuder på en mängd fartfyllda, roliga och spännande aktiviteter som passar för både barn och ungdomar. De allra flesta aktiviteter som anordnas av kommunen under lovet är dessutom helt gratis.

Här är ett axplock av aktiviteter som händer under påsklovet:

  • På biblioteken händer det många olika saker. Norrköpings stadsbibliotek bjuder in till en favorit i repris – OS i boksport! På Hageby bibliotek anordnas mangaklubb Kohai och Senpai.
  • På fritidsgårdarna blir det äggjakt, grillning, FIFA-turnering och mycket mer.
  • Visualiseringscenter anordnar aktiviteter med fokus på rymden och universum. Här kan man bland annat delta i en workshop där man får bygga en helt egen rymdbas eller lära sig mer om programmering.
  • På Fritidsbanken i Klockaretorpet kan man låna sport- och fritidsutrustning helt gratis, vilket passar den som är intresserad av sport- och utomhusaktiviteter.
  • Norrköpings Konstmuseum bjuder bland annat in till skapande i Ateljé Krumeluren och familjevisning av utställningen Jordskugga – Arkivet för det oförklarade.

Ta del av ett fullspäckat påsklovsprogram på Visit Norrköpings webbplats