Kom och prata trafik med oss!

Måndagen den 8 april är vi på Stadsbiblioteket och pratar trafik klockan 16-18. Hoppas vi ses där!

Publicerad

Hur trafiken fungerar påverkar oss alla. För att få vardagslivet att gå ihop måste vi kunna röra oss till jobbet, skolan, fritidsintresset eller matbutiken på ett bra sätt.

Kommunen har en väldigt viktig roll i detta. Från att skotta snö på vintern till långsiktig infrastrukturplanering. Vi blir fler och fler som rör oss i kommunen och vi behöver planera trafiken för att klara det. Vi vill därför bjuda in dig till ett möte för att prata trafik.

På mötet får du möjlighet att ställa frågor, lämna inspel och mingla med så väl politiker som tjänstepersoner. Vid olika bord kommer vi från kommunen finnas tillgängliga att prata brett om trafik och infrastruktur. Både långsiktigt med koppling till att det pågår ett framtagande av en ny översiktsplan, och för att prata frågor mer här och nu.

De inspel vi får in kommer vi kunna ta med oss till de olika delar som arbetar med trafik och infrastruktur. Hoppas vi ses!


Tid: måndag 8 april, klockan 16.00 –18.00 (drop in, kom när du vill)
Plats: Norrköpings stadsbibliotek.