Ola Matsson slutar på Norrköping Airport

Ola Matsson, VD på Norrköping Airport, har tidigare meddelat att han slutar på flygplatsen till sommaren. Peter Jansson är nu utsedd till tillförordnad VD. Peter, som idag är flygplatschef och verksamhetsansvarig på flygplatsen, detta sedan 2018.

Från och med 29 april är Peter Jansson tillförordnad VD och Ola Matsson kommer att vara kvar som stöd till flygplatsen fram till midsommar.

  • – Från styrelsens sida vill vi tacka Ola Matsson och önska honom lycka till. Ola startade sin period i Norrköping under 2018 och passagerarutvecklingen under 2018 och 2019 såg väldigt positiv ut. Det har dock varit en mycket utmanande tid för verksamheten på flygplatsen under både 2020 och 2021. Ola tillsammans med övriga medarbetare har gjort ett fantastiskt arbete under dessa förutsättningar, säger Håkan Liljeblad (S) styrelseordförande Norrköping Airport.

  • – Vi tackar Ola för hans arbete och för hans stora engagemang i flygplatsen och hans insats för att skapa nya affärsmöjligheter. Vi önskar Ola varmt lycka till, säger Anna Thörn, VD Rådhus AB och kommundirektör.