Tillfällig stängning av
Klingsborgs korttidstillsyn

Publicerad

På grund av ett ansträngt läge med hög sjukfrånvaro bland personalen till följd av covid-19, har utbildningsnämnden tagit beslut att tillfälligt stänga verksamheten på Klingsborgs korttidstillsyn. Verksamheten höll från början stängt måndag 26 april till tisdag 27 april i syfte att stoppa pågående smittspridning. Beslutet är förlängt till fredag 30 april.

Uppdatering 27 april - Förlängt beslut om tillfällig stängning

Utbildningsnämnden har förlängt beslutet om tillfällig stängning på Klingsborgs korttidstillsyn på grund av ett fortsatt ansträngt läge med hög sjukfrånvaro bland personalen, till följd av covid-19. Beslutet gäller till och med fredag den 30 april.

Beslutet gäller under tillfällig period

Beslutet gäller från och med måndag 26 april till och med tisdag 27 april. Beslutet är fattat av utbildningsnämnden och utbildningskontoret för att stoppa smittspridning och på grund av att många i personalen är sjuka och det är ett ansträngt personalläge i verksamheten. Beslutet kan komma att förlängas.

Kontaktuppgifter till utbildningskontoret

Mikael Wallström, verksamhetschef centrala barn- och elevhälsan
E-post: mikael.wallstrom@norrkoping.se

Sofie Lindén, utbildningsdirektör
E-post: sofie.linden@norrkoping.se

Mer information

På norrkoping.se finns information om covid-19 som riktar sig till dig som har barn. Här kan du till exempel läsa om vad som gäller kring barnomsorgsavgifter.

Information för dig som har barn i Norrköpings förskola eller skola