Livepodd med Crazy Pictures på Cnema

Foto: Patrik Jonsson

Onsdag den 23 mars är det premiär för podcasten Norrköping lounge live på Cnema. Gäster är Olle Tholén och Albin Pettersson från Crazy Pictures. Den nya filmen ”UFO Sweden” kommer att stå i fokus, men samtalet kommer också cirkla kring starten av filmkollektivet, Norrköping och om det finns nya spännande projekt på gång.

Olle Tholén var första gäst i podcasten Norrköping lounge när den drog igång i oktober 2020. Det som började som en intervjupodd med kulturprofiler har vuxit till att också ge plats åt entreprenörer, hälsoprofiler, journalister, influencers, samhällsaktörer och företagsledare – färgstarka personer som sätter Norrköping på kartan. 

– Det blir en härlig nerv i samtalet när det är publik. Och det är roligt för publiken att få vara med och kunna ställa frågor till gästerna, säger Maria Hultberg, programledare i Norrköping lounge.

Crazy Pictures har precis avslutat inspelningsperioden av deras kommande storfilm ”UFO Sweden”. Nu väntar tio intensiva månader av klippning, musikarbete, effekter och ljudläggning innan filmen går upp stort på bio juldagen 2022.

– Vi vet att många är nyfikna på den nya filmen, och det ska bli väldigt spännande att få höra Olle och Albin berätta om hur inspelningen gick, om klipparbetet och såklart om förväntningarna inför premiären, säger Maria Hultberg.

Livepodden kommer att sändas från salong Huvudrollen på Cnema klockan 18.00-20.00. Biljetterna är gratis men måste förbokas på Cnemas hemsida: Biljetter - CNEMA

Foto: Crazy Pictures