Årets vinnare av Let´ s create-priset utsedda på Näringslivsgalan

Publicerad

Under torsdagskvällen var det äntligen dags för Norrköpings Näringslivsgala efter 2 års uppehåll under pandemin.

Många priser delades ut till lyckliga vinnare och Norrköpings kommun delade enligt traditionen ut priset till Årets Let´ s Create Norrköping. Nytt för årets gala var att man tog tillfället i akt att utse de vinnare som inte kunnat ta emot sina pris på grund av de restriktioner som gällt tidigare år.

För 2020 stod Anders Ynnerman som vinnare tillsammans med Norrköpings alla UF-lärare, som utses som vinnare för 2022.

Motivering Anders Ynnerman:

Årets Let´ s Create Norrköping går till en person som med sin och sina medarbetares kunskap inspirerar en hel värld. Med en lysande passion för lärande gör personen avancerad spetsforskning tillgänglig för fler, inte minst barn och ungdomar. Personen bjuder in till en ny värld och gör det osynliga synligt. Årets Let´s Create Norrköping går till Anders Ynnerman, professor i vetenskaplig visualisering och direktör för Visualiseringscenter C.

Anders Ynnerman tar emot priset som Årets Let´s Create Norrköping 2020.

 

Motivering Norrköpings UF-lärare:

Årets Let´ s Create Norrköping går till en yrkeskategori som möjliggör hållbar och långsiktig tillväxt i arbetslivet. Genom sitt engagemang skapar de kunskap, mod och en nyfikenhet på entreprenörskap bland unga. Med ovärderliga verktyg formas morgondagens entreprenörer och företagsledare i dagens skola. Årets Let´s Create Norrköping går till ALLA viktiga UF –lärare i Norrköpings kommun!

UF-lärare tar emot priset som Årets Let´s Create Norrköping 2022.

Alla vinnare från årets Näringslivsgala. FOTO: Norrköpings kommun