Nodra och Norrköping är värdstad för Avfall Sveriges årsmöte 2022

Publicerad

Norrköping och Nodra är värdstad för Avfall Sveriges årsmöte 2022 och förberedelserna är i full gång! Den 30 maj till 1 juni samlas branschkollegor inom avfall från hela Sverige här i vårt vackra Norrköping.

Avfall Sverige är kommunernas branschorganisation inom avfallshantering och som årligen anordnar en konferens för medlemskommunerna inom aktuella frågor om avfall.

Konferensen anordnas i en ny stad varje år och i år hamnade turen hos oss i Norrköping och Nodra. Förutom att Avfalls Sveriges årsmöte i år hålls i Norrköping firar branschorganisationen 75 år i år.

- Det känns såklart extra roligt och stort att vi får vara värdstad för konferensen vid ett jubileumstillfälle, säger Henrik Peterson, VD på Nodra.

Nodra kommer bland annat att anordna med studiebesök, träningspass och en middag under konferensdagarna. Under studiebesöken kommer deltagarna på årsmötet få möjlighet att besöka två verksamheter, som utöver Nodra, arbetar med stadens avfallshantering, HEIP och Ragn-Sells.

Friskvård och välmående är något som Nodra värnar om och en nyhet till konferensen i år är att Nodra erbjuder alla konferensdeltagarna och bolagets medarbetare möjlighet att delta på ett träningspass. Träningspasset hålls utomhus i någon av Norrköpings fina parker och leds av Cecilia och Anna, som båda arbetar på Nodra.

- Gemensam träning och friskvårdsaktiviteter är en förmånerna man får som medarbetare på bolaget, så det är superkul att kunna visa upp en del av Nodra genom att köra ett riktigt roligt träningspass ihop, säger Anna, kundsamordnare på Nodra, en av ledarna och initiativtagare till träningspasset.

Utöver studiebesök och träningspass anordnar Nodra även en middag för konferensdeltagarna på Flygeln. Själva konferensen kommer att hållas till på Louis de Geer.


Mer information om årsmötet och program finns på Avfalls Sveriges webbplats

Läs mer om Nodra och Norrköping kommuns vatten- och avfallshantering på www.nodra.se