Nu visas utställningen När någon frågar: Våra minnen och berättelser

Publicerad

Under maj månad bjuds norrköpingsbor med anhöriga in till en utställning på Träffpunkten Kalkstensgatan 5 i Vilbergen. Utställningen vill inspirera fler att dela med sig av sina minnen och berättelser, för att vi ska kunna förstå varandra bättre.

Idag lever vi i ett samhälle präglat av ett högt tempo där tiden för mänskliga möten och kontakt inte alltid räcker till. Det här är någonting som vi alla har upplevt, inte minst under pandemin. Nu får du chansen att lyssna till och dela med dig av dina egna livshistorier och minnen för att kunna skapa en större gemenskap.

Samarbete med Linköpings universitet

Utställningen "När någon frågar: Våra minnen och berättelser" pågår från och med den 2 maj till den 25 maj på Träffpunkten Kalkstensgatan 5, Vilbergen i Norrköping. Utställningen är öppen mellan klockan 9-15 med stängt under lunchtid och är ett samarbete med Linköpings universitet och vård- och omsorgskontoret. Detta inom projektet ”Tillgänglighet och hågkomst”.

Vill du veta mer om vad träffpunkterna erbjuder?

Läs mer om träffpunkterna och deras månadsprogram