Evenemang under vecka 26 för projektet Håll Norrköping rent

Publicerad

Feriearbetarna i Norrköpings kommun arrangerar två evenemang under vecka 26 med anknytning till Håll Norrköping rent för att utbilda och uppmuntra Norrköpingsbor att bidra till ett renare, snyggare och tryggare Norrköping.

Tipspromenad om nedskräpning vid Lillsjön den 29 juni

Feriearbetarna från projektet Håll Norrköping rent bjuder in till tipspromenad och fika vid Lillsjön den 29 juni klockan 11 till 15. Syftet är att uppmärksamma vikten av att hålla rent för djur och natur. Varmt välkomna!

Skräpplockartävling i Vasaparken den 30 juni

Feriearbetarna från projektet Håll Norrköping rent bjuder in till Skräpplockartävling den 30 juni klockan 13 till 14 i Vasaparken. Vinnarna får fina priser och det kommer bjudas på fika. Vi hoppas ni vill komma och hälsa på oss och bidra till ett snyggare tryggare Norrköping!