Allsångskvällar i Refvens grund

Foto: Fotograf Satu (Lotta Källström)

Under namnet Sommar I Refvens grund arrangeras allsångskvällar vid Motala ström. Varje tisdag vecka 29-32 med start klockan 18.30 kommer platsen att fyllas med allsång och musik.

– Som vi längtat efter att få arrangera härliga tillställningar i sommar för våra invånare och besökare. Refvens grund har en härlig atmosfär, och jag hoppas människor tar sig dit och slår sig ner i det gröna tillsammans med våra allsångsledare med gästartister för att sjunga med och bara ha det fint, säger Carita Nord Isgren, evenemangskoordinator Norrköpings kommun.

Vecka 29 och 32 leds allsången av artisten och Norrköpingsprofilen Lotta Källström.

– Alla kan vara med i allsång! Oavsett ålder bjuds man prestigelöst in till att sjunga tillsammans av hjärtans lust i både nya och gamla låtar. Man kommer också kunna luta sig tillbaka för att lyssna på fantastiska etablerade artister och unga talanger som framför sina somriga favoriter. För mig är allsång lika med glädje och rena rama endorfinkicken, säger Lotta Källström.

Vecka 30 och 31 leds allsången av artistparet Marcus och Clara Fyrberg tillsammans med Linn Liljeblad.

– Vi är så glada att vi får vara en del av Sommar i Revfens grund, och ser fram emot att få bjuda publiken på en härlig blandning av musik, allt från sommarklassiker, 40-tals musik till modernare pop, där hela kvällen blir en lång allsång, säger Clara Fyrberg.

Allsångskvällen, som pågår mellan klockan 18:30-cirka 20:00 har fri entré, och besökarna tar med sig egen brassestol, filt och picknick. Observera att det inte är tillåtet att ta med sig alkoholhaltiga drycker.

Mer info om programmet och sånghäften finns här
(sidan uppdateras löpande).