Åbybor som fått vallokal i Simonstorp har möjlighet att förtidsrösta i Åby på valdagen

Publicerad

Valnämnden vill informera Åbybor som blivit hänvisade till vallokal Simonstorps förskola, valdistriktet Torshag-Simonstorp, att det finns möjlighet att förtidsrösta även på valdagen i Åby. Mer infomation om öppettider på valdagen kommer.

Uppdatering 1 september: Åbyknuten är öppen för förtidsröstning även på valdagen den 11 september klockan 10.00-18.00.

Röstningslokalen som gäller är Träffpunkten Åbyknuten, Nyköpingsvägen 28. Lokalen är öppen från och med den 24 augusti, vardagar kl. 15.00-18.00 och kommer även att hålla öppet på valdagen, söndagen den 11 september klockan 10.00-18.00.

Anledningen till att vissa Åbybor fått sin vallokal placerad i Simonstorp är att Sandtorpsskolan har lagts ner och därför inte kan användas som vallokal. Det finns inga andra tillgängliga och lämpliga lokaler i valdistriktet som kan användas som vallokal. Lokaler med religiös koppling ska inte användas om det finns andra lämpliga lokaler i distriktet.


Om du vill kontrollera uppgifter om din vallokal kan du gå in på
valmyndighetens webbsida val.se.

Om du har frågor om din vallokal eller annat som rör val 2022 kan du kontakta Norrköpings kommun eller Valmyndigheten.

Norrköpings kommun:
011-15 00 00
Valmyndigheten: 020-825 825

Valnämnden Norrköpings kommun