Niclas Lindahl lämnar sitt uppdrag som biträdande kommundirektör

Publicerad

Niclas Lindahl lämnar sitt uppdrag som biträdande kommundirektör i Norrköpings kommun och blir förhandlare hos Sveriges kommuner och regioner (SKR) för nationella pensions- och försäkringsfrågor.

– Jag är mycket glad och tacksam över tiden i Norrköpings kommun. När frågan aktualiserades av SKR kände jag att jag är fortsatt mycket intresserad av parts- och arbetsmarknadsfrågor på nationell nivå. Jag vill gärna fortsätta arbeta med arbetsgivarpolitik för kommuner och regioner, förhandling och kollektivavtalsfrågor, säger Niclas Lindahl.

– Jag vill tacka Niclas för hans insatser under den här tiden som vi har arbetat tillsammans. Jag önskar honom varmt lycka till i sitt nya uppdrag hos Sveriges kommuner och regioner, säger Anna Thörn, kommundirektör.

Niclas Lindahl avslutar sin tjänst den 18 september. En rekryteringsprocess kommer att påbörjas under hösten.