Dagliga verksamheten Kolmården byter namn

Publicerad
Namngivningscermoni för dagliga verksamheten Miljögruppen.

Den 21 september hade DV Kolmården en namngivningsceremoni tillsammans med personal, deltagare och enhetschef. Det nya namnet invigdes och verksamheten heter från och med nu - Miljögruppen.

– Det är en stor dag för oss att byta namn, verksamheten har haft samma namn sedan 1990. Anledningen till att vi byter namn är för att verksamheten inte längre ligger i Kolmården, säger Julia Bergström, enhetschef på Miljögruppen.

I december 2021 flyttade verksamheten in till centrala Norrköping och till Mathildagården. Trots byte av miljö så har inte innehållet i verksamheten förändrats mycket. Kärnan i verksamheten är densamma som innan.

– Vi lägger stort fokus på utomhusarbeten, renhållningstjänster, vedhantering, ser efter kommunens vandringsleder, har stalltjänst och en hel del fokus på friskvård och välmående, berättar Julia Bergström.