Heldag om hållbar solel för byggnader

Onsdag den 9 november är det dags för GIVE SOLAR 2022 - en heldag på temat Hållbar solel för byggnader, där design, nya material och ny teknik för framtidens arkitektur sätts i fokus. Eventet, som äger rum i Värmekyrkan, arrangeras av Norrköping Science Park, NOSP.

Under dagen får besökare ta del av ett brett spektrum av kunskaper och perspektiv:

  • Hållbar solel – perspektiv från branschen
  • Vilka värden kan skapas med solel förutom energi?
  • Solelsdriven arkitektur
  • Spaning: solel i vår omvärld
  • Möjligheter med bio-baserade material
  • Att skörda energi inomhus
  • Är hållbar solel en lönsam affär?

Talare under dagen är Anna Werner från branschorganisationen Svensk Solenergi, Rickard Nygren från White Arkitekter, Anna Björklou och Mattias Josephson från solcellsbolaget Epishine, Malin Unger från Research Institutes of Sweden och Fengling Zhang från Linköpings universitet.

För mer information, program och anmälan, klicka här