Informationsmöte om Norrköpings musikklasser

Publicerad

Nu är det snart dags att söka till Norrköpings musikklasser inför årskurs 4 i augusti 2023. Sista ansökningsdag är 20 november. Vill du veta mer om utbildningen och antagningen är du välkommen till informationsmötet 14 november.

Skolkör

Norrköpings musikklasser hälsar dig välkommen till ett informationsmöte den 14 november kl. 18.00 på Stage Skandia, Drottninggatan 31, Norrköping. Ingen föranmälan krävs. Under mötet berättar lärare och rektorer om utbildningen och antagningen.

Sök till Norrköpings musikklasser

För att ansöka till Norrköpings musikklasser fyller du i ansökningsformuläret som finns på norrkoping.se. Ansökan skickar du in senast 20 november.

Antagning av elever till årskurs 4 sker på våren i årskurs 3. I mån av plats är det möjligt att söka till högre årskurser. Eleven blir kallad till ett musikaliskt färdighetsprov.

Så här ansöker du till våra musikklasser

Grundskoleutbildning med körsång i centrum

Norrköpings musikklasser är grundskoleklasser i årskurs 4-9 med utökad musikundervisning. Det innebär att eleverna läser alla ordinarie skolämnen samt körsång. I undervisningen ingår både offentliga och andra framträdanden som en viktig del av utbildningen.

Norrköpings musikklasser finns på Hagaskolan och Navestadsskolan.

Norrköpings musikklasser

Informationsblad om Norrköpings musikklasser Pdf, 823.5 kB.

Kontakta oss

Har du frågor, kontakta:

Norrköpings musikklasser
Hagaskolan och Navestadsskolan
norrkopingsmusikklasser@norrkoping.se

Norrköpings kommuns kontaktcenter
011-15 00 00
norrkoping.kommun@norrkoping.se