Glöm inte att aktivera ditt nya lösenord

Publicerad

Under natten till idag, tisdag den 6 december, har samtliga lösenord för kommunanställdas användarkonton bytts ut. För dig som ännu inte aktiverat ditt nya lösenord är det viktigt att detta görs.

Bytet av lösenord är ett sätt att säkra upp kommunens IT-system. Det nya lösenordet har i första hand skickat ut via system för digitala brevlådor, som till exempel Kivra, Billo eller Min myndighetspost. Kontrollera dina digitala brevlådor och se om ditt nya lösenord kommit.
Du som inte har digital brevlåda, eller som inte fått sitt nya lösenord den vägen, kan istället få ditt nya lösenord genom att kontakta din chef.

Som en följd av lösenordsbytet har Norrköpings kommun genomfört ett planerat driftavbrott. Kommunens tjänster kan under perioden komma att påverkas. Kommunen hoppas på förståelse för detta och arbetar fokuserat med frågan.

Vid svårigheter att nå kommunens kontaktcenter via telefon 011-15 00 00 finns även möjligheten att besöka kontaktcenter i receptionen på Trädgårdsgatan 21. Öppettiderna för besök är 08.30-16.00.

Nu finns det samlad information och tidigare publicerade nyheter om IT-incidenten på ett och samma ställe på norrkoping.se.

Du hittar all information genom att klicka här