Nu öppnar vi Holmtorpsparken!

Publicerad

Idag plockas byggstängslen ner så imorgon kan du äntligen leka på den nya lekplatsen Holmtorpsparken. Här hälsar den snälla draken välkommen och inbjuder dig till att gunga, klättra, spela fotboll och åka pulka. Du hittar lekparken i Björkalund strax söder om Vrinnevisjukhuset.

Här finns höga klättertorn av trä, pulkabackar, gungor, lekkojor, sandlåda och en fotbollsplan. Packa gärna med dig lite fika för här finns det flera sköna soffor och bänkbord. De fina stockarna som ligger runt lekytorna är några av lindarna som växt i Östra promenaden.


I parken har vi planterat en stor variation av buskar och träd och i vår kommer olika vårlökar blomma vackert.

Det finns två entréer in till parken från Holmtorpsvägen och en från Jonglörgatan. Se karta nedan.

Välkomna!