Nyinflyttade i huset

Publicerad

Sådär ja, nu är vi på plats i vårt fina och ombonade hus. Kl. 17:00 igår, onsdag, kånkade vi in vår packning bestående av varma kläder, fyllda vattendunkar och inte minst våra krislådor - proppfulla med diverse rekommenderad utrustning för att klara 72 timmar utan vare sig vatten eller ström…

I huset var det då ungefär 20 grader varmt och efter att ha tänt några ljus och lagat mat så steg temperaturen faktiskt till 21 grader, åtminstone i köket. I skrivande stund är det i våra sovrum nu 15,5 grader, så det ska bli spännande (?) att se hur snabbt temperaturen kommer att sjunka ytterligare och hur vi kommer att påverkas av det.

Vi har nu också sänt live på Facebook för första gången. Det blev en rätt mörk tillställning i skenet av sju stearinljus och en fotogenlampa, men i morgon kl 10:00 när vi sänder nästa igång är det ljust och vi får bättre förutsättningar att också kunna visa saker. Just i morgon torsdag har vi tänkt att titta på och prata om hur man hanterar toaletten i avsaknad av vatten. Har du tips eller kanske en bild på en toalösning som du vill dela med dig av? Dela i så fall gärna med dig på vårt instagramkonto 72timmarstestet.

Hälsningar, Richard och Nina