Informationskvällar inför skolval

Här hittar du information och anmälan till grundskolornas informationskvällar inför skolvalet. Informationskvällarna genomförs under vecka 42 och 43.

Tre barn i förskoleklassåldern.

I januari 2023 är det dags för skolval till förskoleklass och årskurs 7. Norrköpings kommunala grundskolor bjuder in till informationskvällar under vecka 42 och 43. Då kan du besöka skolor och få information om skolorna och undervisningen inför skolvalet. Under en kväll får du möjlighet att träffa engagerade elever, medarbetare och rektorer som berättar om skolan och undervisningen. Träffarna sker i fysisk form på plats i skolornas lokaler. Varmt välkommen!

Förskoleklassernas informationskvällar

I anmälningsformuläret ser du vilka datum och tider skolorna har sina informationskvällar. Om du har missat en informationskväll är du välkommen att ta kontakt med skolan.

Anmälan till förskoleklassernas informationskvällar

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD.

Kommunala grundskolor med förskoleklasser

Här kan du läsa om de kommunala grundskolorna som har förskoleklasser. På varje webbsida finns en karta där skolan är utmärkt. Har skolan haft informationskväll finns datum och tid efter skolans namn.

Högstadieskolornas informationskvällar

I anmälningsformuläret ser du vilka datum och tider högstadieskolorna har sina informationskvällar. Om du har missat en informationskväll är du välkommen att ta kontakt med skolan.

Anmälan till högstadieskolornas informationskvällar

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD.

Kommunala högstadieskolor

Här kan du läsa om de kommunala högstadieskolorna. På varje webbsida finns en karta där skolan är utmärkt. Har skolan haft informationskväll finns datum och tid efter skolans namn.