Om webbplatsen

Det här är Norrköpings kommuns officiella webbplats. Här finns information om de tjänster och den service som kommunen erbjuder.

Tyck till eller kontakta oss

Vi tror att du som besöker norrkoping.se vill ta reda på något. Du kanske vill hitta lediga jobb, kontaktinformation till socialkontoret eller läsårstider för grundskolan. Vårt mål är att du snabbt ska hitta den information du behöver oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Vi vill gärna veta vad du tycker om norrkoping.se. Du kan framföra dina synpunkter genom att kontakta webbteamet.

Telefon: 011-15 00 00

E-post: webb@norrkoping.se

Kakor (cookies) på webbplatsen

På Norrköpings kommuns webbplatser använder vi några kakor som krävs för att webbplatsen ska fungera. Du kan inte välja bort nödvändiga kakor.

En kaka är en liten textfil med information som sparas på din dator, surfplatta eller mobil när du besöker en webbplats. De kakor vi använder sparar ingen information som gör att vi kan identifiera vem du är.

Här kan du se vilka kakor vi använder på norrkoping.se

Du kan välja att inte tillåta oss att använda kakor genom att stänga av funktionen i din webbläsare. Det gör du i webbläsarens inställningar. Då kommer inga kakor att lagras, men du kommer inte heller kunna använda vissa funktioner på webbplatsen. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en kaka på din dator. Kakor som har blivit sparade sedan tidigare kan du ta bort i efterhand.

Allmän information om kakor (PTS.se)

Tillgänglighet på webbplatsen

Norrköpings kommun står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda den.

Läs webbplatsens tillgänglighetsredogörelse

Lyssna på webbplatsen

Den här webbplatsen använder tjänsten Talande Webb för uppläsning av innehåll på webbplatsen.

Läs mer om talande webb och hur det funkar

Språk (languages)

The content on norrkoping.se is mainly in Swedish. We offer information about external services which help to translate the content and have information in Finnish.

Languages and how to translate a page

RSS

RSS är en teknik för att hämta nyhetsrubriker och sammanfattningar från en webbplats. Genom att prenumerera på ett RSS-flöde kan du enkelt samla de senaste rubrikerna från dina favoritsidor på en enda plats.

Läs mer om våra RSS-flöden och hur det funkar

Behandling av personuppgifter

Norrköpings kommun vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Därför är det viktigt för oss att informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Här kan du läsa mer om vad som gäller

Kontakt

Norrköpings kommun

Kontakt Norrköping
Trädgårdsgatan 21
602 42 Norrköping