Studentmedarbetare

Hej Student! Välkommen att söka jobb hos oss!

  • Du som läser ditt sista år vid ett program vid Linköpings universitet kan söka anställning som studentmedarbetare i Norrköpings kommun. Som studentmedarbetare är du viktig för kommunen eftersom du bidrar med ny kunskap och nya infallsvinklar inom ditt kompetensområde.
  • Du har en timanställning under ett år och får lön som betalas ut månadsvis.
  • Du arbetar upp till 20-25 procent av en heltidsanställning.
  • Du får goda möjligheter att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik.
  • Du får värdefull arbetslivserfarenhet.
  • Studentmedarbetare är ett samarbete mellan flera kommuner och kommunala bolag i Östergötland och Linköpings Universitet.
  • Rekrytering av studentmedarbetare genomförs en gång på hösten och en gång på våren. Då annonseras de uppdrag som är aktuella på den här sidan.

Sökbara studentmedarbetaruppdrag

Studentmedarbetare till Frideborgs skyddade boende

Bli en del av Frideborgs skyddade boende och bidra till att stärka barns rättigheter och stödja våldsutsatta kvinnor och barn. Som studentmedarbetare kommer du att ingå i en engagerad och kompetent arbetsgrupp som arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för våra boende. Din roll innebär att erbjuda stöd till barnen utifrån deras individuella behov, delta i pedagogiska aktiviteter och säkerställa deras rättigheter. Vi söker kvinnliga studenter inom områden som socionomi, beteendevetenskap, fritidspedagogik eller förskollärarutbildning, med erfarenhet av att stödja barn i svåra situationer. Din flexibilitet, samarbetsförmåga och empatiska natur är avgörande för att skapa förtroendeingivande relationer och stödja våra boendes positiva förändringar. Kom och gör en meningsfull skillnad hos oss på Frideborg!

Läs mer och skicka in din ansökan

Intresserad av andra uppdrag?

Är du student vid Linköpings universitet och intresserad av ett uppdrag vid sidan av dina studier? Kontakta oss gärna eftersom det ibland kan finnas andra uppdrag än de som presenteras på den här sidan.

Kontaktperson

Robert Brandt
Rekryteringsspecialist
011-15 16 21
Skicka e-post

Kontakt

Personalavdelningen
Robert Brandt

Rekryteringsspecialist

Tillväxt- och utvecklingskontoret
Jörgen Jonsson

Strateg

Regional samverkan

Norrköpings kommun arbetar tillsammans med flera andra kommuner och kommunala bolag i regionen med studentmedarbetare.

Ibland finns det flera uppdrag att söka i Östergötland.

Gemensam annonsering Pdf, 691.5 kB.