Varning för högt vattenflöde i Motala ström SMHI har skickat ut en orange varning som gäller högt vattenflöde i Motala ström. Här hittar du mer information om varningen

Kulturnatten 2023

Kulturnatten äger rum den 29 september till den 1 oktober. Det kommer att bli tre dagar, kvällar och nätter fyllda av kultur, både i hjärtat av Norrköping och utanför city.

Kulturnatten i Norrköping har en lång historia och är något alldeles magiskt och unikt för både arrangörer samt besökare. Kulturnatten för människor närmare varandra, bygger stolthet samt sprider värme och glädje i höstmörkret.

Upp till 50 000 människor brukar besöka Kulturnatten och det bjuds på drygt 300 programpunkter. Det finns något för alla under Kulturnatten – allt från musikframträdanden, dansuppvisningar, teaterföreställningar till yoga, film, pyssel, utställningar och stadsvandringar. De flesta arrangemang är gratis.

Det är hela Norrköping som gör Kulturnatten! Tillsammans skapar vi en fantastisk och oförglömlig Kulturnatten!

Kultur- och fritidskontoret bidrar med arrangemang på Konstmuseet, Stadsbiblioteket, Stadsmuseum, Kulturskolan och Cnema, samt har en samordnande funktion.

Här finns mer information:

Kulturnatten på Visit Norrköpings webbplats

Kulturnattens Facebook-sida

Kontakt
Kultur- och fritidskontoret

Wilhelm Wibergs gata 174
601 81 Norrköping Norrköping