Studentmedarbetare

Hej Student! Välkommen att söka jobb hos oss!

  • Du som läser ditt sista år vid ett program vid Linköpings universitet kan söka anställning som studentmedarbetare i Norrköpings kommun. Som studentmedarbetare är du viktig för kommunen eftersom du bidrar med ny kunskap och nya infallsvinklar inom ditt kompetensområde.
  • Du har en timanställning under ett år och får lön som betalas ut månadsvis.
  • Du arbetar upp till 20-25 procent av en heltidsanställning.
  • Du får goda möjligheter att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik.
  • Du får värdefull arbetslivserfarenhet.
  • Studentmedarbetare är ett samarbete mellan flera kommuner och kommunala bolag i Östergötland och Linköpings Universitet.
  • Rekrytering av studentmedarbetare genomförs en gång på hösten och en gång på våren. Då annonseras de uppdrag som är aktuella på den här sidan.

Sökbara studentmedarbetaruppdrag

Är du intresserad av att arbeta som studentmedarbetare hos oss i höst? Det här är de uppdrag som finns att söka.

Studentmedarbetare till personalavdelningen - flera uppdrag

Rekryteringsenheten - studentmedarbetare i rekryteringsgruppen
Du stöttar våra rekryteringsspecialister i arbetsuppgifter såsom referenstagningar, intervjuer, administration och kontakt med kandidater. Du arbetar självständigt med vissa arbetsuppgifter men ges också möjlighet att lära dig mer av våra specialister och utvecklas inom HR-området.

Rekryteringsenheten - studentmedarbetare i utbildningskontorets vikariebank
Du rekryterar kompetenta vikarier och arbetar självständigt med urval, intervjuer och referenstagning. Det finns även möjlighet till att arbeta med ett eget uppdrag utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna, samtidigt som du får lära dig mer och utvecklas inom HR-området.

Rekryteringsenheten - studentmedarbetare inom kommunikation i sociala medier
Du arbetar tillsammans med våra rekryteringsspecialister med marknadsföring och kommunikation på våra digitala plattformar i syfte att stärka vårt arbetsgivarvarumärke och nå fram i vår annonsering. Du producerar, redigerar och publicerar relevant innehåll i alla våra externa digitala kommunikationskanaler i både bild, film och text.

Förhandlingsenheten - studentmedarbetare inom e-utbildningar
Du tar fram e-utbildningar som berör olika arbetsrättsliga områden samt medverkar i vår löneöversyn. Även andra uppdrag inom personalområdet kan bli aktuella beroende på ditt intresse och dina erfarenheter.

HR-enheten - studentmedarbetare inom kompetensförsörjning
Du omvärldsbevakar inom området kompetensförsörjning tillsammans med en arbetsgrupp som innehåller medarbetare från flera enheter på personalavdelningen. Du deltar också i utveckling av personalstatistik och stöttar dina kollegor med administrativa uppgifter. Även andra uppdrag inom personalområdet kan bli aktuella beroende på våra behov, ditt intresse och dina erfarenheter.

Mer information om uppdragen på personalavdelningen hittar du här

Studentmedarbetare till Uttersbergsskolan

Vi söker två studentmedarbetare som parallellt med sina studier vill få erfarenhet av riktigt lärararbete i skola tillsammans med oss på Uttersberg. Du kommer både att undervisa och planera för undervisning i grundskolans årskurs 1-3. Andra läraruppgifter som till exempel att vara rastvärd och att äta pedagogisk lunch med elever ingår också. Som studentmedarbetare ingår du i ett lärarlag där du får möjlighet att delta i planering och utveckling av verksamheten.

Mer information hittar du här

Studentmedarbetare till Vägledningscentrum

Att arbeta som studentmedarbetare hos oss innebär varierade arbetsuppgifter såsom att möta människor i vår drop-in-verksamhet, informera och vägleda både enskilt och i grupp, både fysiskt och på distans samt att genomföra fördjupande vägledningssamtal m m. Du kommer att vägleda människor som vill veta mer om studier inom vuxenutbildningen i Norrköpings kommun. Utöver detta kommer du även vägleda människor som vill veta mer om folkhögskolornas utbud, yrkeshögskoleutbildningar och universitetsstudier.

Mer information hittar du här

Regional samverkan

Norrköpings kommun arbetar tillsammans med flera andra kommuner och kommunala bolag i regionen med studentmedarbetare.

Det finns flera uppdrag att söka i Östergötland.

Läs mer i informationsbladet Pdf, 890.5 kB. (Pdf, 890.5 kB)

Intresserad av andra uppdrag?

Är du student vid Linköpings universitet och intresserad av ett uppdrag vid sidan av dina studier? Kontakta oss gärna eftersom det ibland kan finnas andra uppdrag än de som presenteras på den här sidan.

Kontakt
Anna van Alphen
HR-utvecklare

Personalavdelningen

Jörgen Jonsson
Strateg

Utrednings- och utvecklingsenheten