Anslut ditt företag till kommunens gåvokort

Norrköpings kommun har upphandlat ett gåvokort, Norrköpings presentkort. Upphandlingen gäller i fyra år.

Nu har du som lokalt företag möjlighet att ansluta dig till ett gåvokort som anställda i Norrköpings kommun kan få som exempelvis julgåva. Företaget som upphandlats är The Gifted Company AB (Gifted).

Läs mer om The Gifted Company AB

Norrköpings presentkort används för köp hos företag som har fast försäljningsställe inom Norrköpings kommuns geografiska gräns och som anslutit sig till presentkortleverantörens Gifteds system. Kortet är giltigt ett år efter att det kvitterats ut. En avgift på tre procent tas ut i samband med inlösen av gåvokortet i butik, detta är presentkortleverantörens transaktionsavgift.

Norrköpings presentkort gäller hos företag som anslutit sig och som lever upp till följande kriterier:

  • Företaget ska ha fast försäljningsställe inom Norrköpings kommuns geografiska gräns.
  • Företaget ska vara godkänt för F-skatt, vara registrerat som arbetsgivare, vara registrerat för moms, förutsatt att registrering krävs för den verksamhet som bedrivs, sakna skatteskuld samt erbjuda arbetsrättsliga villkor motsvarande nivå som kollektivavtal.

Här kan du läsa mer om Gifted och hur Norrköpings presentkort fungerar:

Informationsblad om Gifted och Norrköpings presentkort Pdf, 155.7 kB.

Vill du ansöka om att ansluta ditt företag till Gifted?

Här skickar du in ditt företags ansökan

Har du frågor om Gifted eller Norrköpings presentkort hör av dig till norrkoping@getgifted.com eller på telefonnummer 08-517 082 52.

Är ditt företag ansluten till vårt presentkort och har frågor om till exempel när du får utbetalning, hur man loggar in eller hur man hjälper en kund i butiken som vill lösa in sitt presentkort. I den här manualen kan du få svar på dina frågor:

Gifteds manual för inlösen i butik Pdf, 1.2 MB.

Kontakt

Näringsliv och externa relationer

Strykbrädan
Laxholmstorg 3
601 81 Norrköping