Så söker du sommarjobb inom vård och omsorg

Din väg till ett meningsfullt sommarjobb inom vård och omsorg.

Så ansöker du

Du söker sommarjobb hos oss genom att genom att fylla i ansökan som du hittar i platsannonsen. I ansökan får du svara på korta frågor om dig själv och sedan finns möjligheten att fylla i information om din utbildning och eventuell erfarenhet. Kom ihåg att inkludera dina tillgängliga veckor – ju fler veckor du kan jobba, desto mer intressant blir du för oss. Du kan även lämna ett önskemål om det är någon specifik verksamhet inom vård och omsorg som du helst skulle vilja arbeta inom.

Uppdaterat CV

Se till att du har ett uppdaterat CV där dina tidigare erfarenheter, längd och plats tydligt framgår. Vi uppmuntrar dig att tänka brett när du fyller i din ansökan. Kanske har du varit engagerad i en förening eller haft en funktionärsroll inom något sammanhang? Dessa erfarenheter kan vara till stor nytta i vård och omsorgsarbetet.

Vi kontaktar dig

Oavsett om du går vidare i rekryteringsprocessen eller inte så kommer du att få återkoppling på din ansökan.

Belastningsregister

För att arbeta i våra verksamheter för personer med funktionsnedsättning behöver du ett giltigt belastningsregisterutdrag, det kan ta upp till två veckor att få hem belastningsregisterutdraget så beställ gärna ett redan idag. Du kan beställa ditt belastningsregisterutdrag via länken nedan. Observera att du ska beställa belastningsregistret som gäller för arbete med barn med funktionsnedsättning, även om du kommer arbeta med vuxna brukare. För dig med digital brevlåda så rekommenderar vi att beställa ett digitalt belastningsregister.

Beställa belastningsregisterutdrag

Till dig som har fått sommarjobb

När du blivit anställd är det din arbetsplats som bestämmer vilket datum du ska börja och vilka arbetstider du ska jobba. Läs mer om hur det fungerar i nästa steg.

Kontakt
Vård- och omsorgskontoret
För frågor om semesterrekrytering inom vård och omsorg

Övrig info:
Vi tar bara emot frågor via e-post. Din ansökan skickar du in via aktuell platsannons.