Till dig som har fått sommarjobb inom vård och omsorg

Vi ser fram emot att välkomna dig och hoppas att du får en givande och trevlig sommar hos oss i verksamheterna.

Digital introduktion

När du har blivit anställd kommer du att få ett digitalt introduktionspaket för att förbereda dig inför att du börjar jobba på enheten. Det digitala introduktionspaketet innehåller information om basala hygienrutiner, olika arbetuppgifter och diagnoser som du kan stöta på i våra verksamheter.

Praktisk introduktion

Innan du kliver in i arbetsrollen hos oss, väntar en introduktion på den enhet där du kommer arbeta. Här får du möta både kollegor och de personer du kommer hjälpa under sommaren.

Har du ingen tidigare erfarenhet inom omvårdnadsarbete så behöver du inte oroa dig. Vår introduktion anpassar efter just din erfarenhetsnivå. Du kommer få handledning av en erfaren kollega som lär dig allt du behöver veta för att göra ditt arbete så bra som möjligt.

Självklart får du full lön under både den digitala och den praktiska introduktionen även om du inte går in och ersätter någon i arbetspasset.

Egna förberedelser

När du är anställd hos oss är det viktigt att passa tider, se därför till att kolla upp var din arbetsplats ligger och hur du tar dig dit på smidigast sätt. Vi tillhandahåller arbetskläder där det krävs, men ta gärna med dig bekväma inomhusskor för din egen komfort.

Tystnadsplikt och förtroende

Att arbeta inom vård och omsorg innebär att du bär på ett viktigt ansvar och förtroende. Vi kommer att berätta mer om tystnadspliktens betydelse när du väl är på plats.

Frågor och svar

Har du frågor om sommarjobb inom vård och omsorg? Hitta svar på de vanligaste frågorna i nästa steg.

Kontakt

Vård- och omsorgskontoret
För frågor om semesterrekrytering inom vård och omsorg

Övrig info:
Vi tar bara emot frågor via e-post. Din ansökan skickar du in via aktuell platsannons.