Stor brandrisk i Östergötland Det är torrt i skog och mark och brandrisken är stor i hela Östergötland. Var försiktig om du grillar eller eldar. Här hittar du mer information

Samhällsbyggnad

Vi bygger dagens och framtidens Norrköping, vill du vara med?

När du arbetar med stadsutvecklingsfrågor i Norrköping har du en viktig roll i en större helhet. Vi sätter ramarna för Norrköping att växa och utvecklas på ett hållbart sätt för alla som bor, besöker och arbetar i Norrköping. Vi har ansvar från idé till verklighet, och ett nära samarbete mellan olika kompetenser är en av våra framgångsfaktorer.

Bli en del av oss – vi söker

Markmiljöspecialist

Gruppledare inom spår

Åtgärdssamordnare inom vatten

Medarbetare berättar

Gustav är enhetschef på spårenheten.

Vi finns där för alla som väljer att ta spårvagnen i stället för bilen till jobbet. För teknikintresserade är spårenheten lite som teknikmekka, säger Gustav och skrattar till.

Läs mer om Gustavs vardag som enhetschef

Läs mer om Elins vardag som förrättningslantmätare

Fler spännande jobb inom samhällsbyggnad i Norrköping

Om du inte hittar ett jobb hos oss just nu som passar för din kompetens och drivkraft, vill vi tipsa om Nodra som ingår i Norrköpings kommunkoncern. Inom Nodra finns många spännande yrkesroller och tillsammans bygger vi dagens och framtidens Norrköping. Vill du vara med?

Se lediga tjänster hos Nodra

Just nu står vår stad inför en omfattande stadsomvandling

Nya stadsdelar växer fram, Ostlänken kommer till staden och ny centralstation ska byggas liksom Inre hamnen – det största stadsutvecklingsprojektet i vår stads historia.

Med kreativitet och respekt för stadens själ skapar vi ett färgstarkt Norrköping med plats för liv, arbete och drömmar. Ett Norrköping som står självsäkert förankrad i sin historia med blicken stadigt riktad mot framtiden.

Mer om Norrköpings stadsutveckling

Läs nyheten "Bilagan om Norrköpings starka expansionsfas"

Kontakt

Samhällsbyggnadskontoret

Förvaltningshuset Rosen
Trädgårdsgatan 21
601 81 Norrköping